V petek, 17. maja 2019, sta se naša učenca Matej Rupar in Vita Trtnik udeležila 9. Koroškega klavirskega tekmovanja v Radljah ob Dravi. Oba sta osvojila srebrni nagradi v 4. kategoriji. Iskrene čestitke Mateju in Viti ter mentorici Mojci K. Sušnik za dosežen uspeh!

Radlje


Na mednarodnem tekmovanju Varaždin Woodwind and Brass je naš učenec klarineta Ivan Avanzo osvojil 1. nagrado v kategoriji A. Iskrene čestitke Ivanu in mentorju Urošu Gorencu za dosežen uspeh!

Varazdin


Na 2. mednarodnem tekmovanju mladih violinistov in pianistov Tartini 2018 v Piranu je naša učenka klavirja Vita Trtnik osvojila 1. nagrado v kategoriji A. Iskrene čestitke Viti in mentorici Mojci K. Sušnik za dosežen uspeh!

tartini


Na 47. državnem tekmovanju mladih glasbenikov sta 11.3.2018 naša učenca Anže Kranjc in Neža Sušnik v kategoriji Solfeggio-I.a dobila zlati plaketi in še posebni priznanji za osvojenih 100 točk! Čestitke državnima prvakoma in mentorici Uli Ulaga za izjemen uspeh!

temsig


Naši učenci Neža Sušnik, Anže Kranjc in Andraž Ulaga so se udeležili 1. Srečanja ljubiteljev solfeggia Willemsovih šol, ki je potekalo 11.3.2017 v Ljubljani. Preizkusili so se v znanju solfeggia v A kategoriji. Vsi trije učenci so prikazali dobro znanje solfeggia, še posebno Neža Sušnik, ki je prejela posebno priznanje za odlično znanje solfeggia. Vsem udeležencem iskreno čestitamo!


Mladi pianist Matej Rupar se je 22.5.2016 udeležil Koroškega klavirskega tekmovanja v Radljah ob Dravi. V I. kategoriji je dosegel srebrno priznanje in prejel posebno priznanje za najmlajšega udeleženca tekmovanja. Čestitamo Mateju in mentorici Mojci K. Sušnik!


Naš učenec klavirja Andraž Ulaga se je 3.2.2016 udeležil 19. regijskega tekmovanja mladih glasbenikov Ljubljane TEMSIG. Dosegel je odličen rezultat v kategoriji I.A – srebrno priznanje. Čestitke Andražu in njegovi mentorici Mojci K. Sušnik!


V sredo, 22. aprila 2015, se je Andraž Ulaga udeležil mednarodnega klavirskega tekmovanja v Varaždinu in prejel drugo nagrado v A kategoriji (92,67 točk). Andražu in mentorici Mojci K. Sušnik iskreno čestitamo!